Veste bună pentu toţi clienţii DigiMobil şi Vodafone

| 12 apr, 2014

Clienţii serviciului de telefonie DigiMobil vor putea beneficia de o acoperire mult mai mare, după ce compania RCS-RDS a semnat un acord cu Vodafone România prin care ei să folosească reţeaua Vodafone.

Surse din piaţă au declarat pentru ECONOMICA.NET că iniţierea unui apel de către un client DigiMobil sau folosirea internetului atunci când se află în roamingul naţional pe reţeaua Vodafone sunt gratuite.

Acordul a fost încheiat doar pentru reţeaua 2G prin care Vadafone furnizează servicii de voce şi internet la viteză GPRS la 56 Kbps. Tot ce trebuie să facă utilizatorii atunci când ies din acoperirea 3G a Digi Mobile este să seteze telefonul pe căutare automată iar acesta se va înregistra automat în reţeaua Vodafone.

Înţelegerea dintre RCS-RDS şi Vodafone va fi valabilă doi ani ani de zile, până când operatorul de cablu îşi va moderniza reţeaua

Momentan, acest tip de roaming naţional este funcţional doar pentru serviciilde de voce, nu şi pentru cele de date.

Citeşte mai multe pe ECONOMICA.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ