Clipe de coșmar pentru Elena Băsescu! Ce a pățit fiica fostului președinte

| 29 iul, 11:52

Coșmar pentru fiica lui Băsescu! EBA a ajuns la spital pentru a-și face analizele, după ce ar fi fost mușcată de o căpușă, scrie revistablogurilor.ro.

Elena Basescu a trăit un adevărat coșmar. Fiica fostului președinte a mers la spital, unde și-a făcut analizele pentru a afla dacă suferă sau nu de borelioză. Cel mai probabil, Elena Băsescu a fost mușcată de o căpusă.

“Elena și-a făcut analize pentru borelioză, boala pe care o poți face dacă te mușcă o căpușă. Nu toate căpușele sunt purtătoare de această bacterie, dar ca să fie liniștită că nu s-a îmbolnăvit, și-a făcut un set complet de analize, destul de costisitoare. Sigur că a avut emoții pâna la aflarea rezultatului, mai ales că nu-l afli pe loc, ci după câteva zile. Dar, din fericire, rezultatul a fost negativ”, sustin apropiați ai Elenei Băsescu, potrivit sursei citate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ