Clotilde Armand: ”Problema nu este domnul Cîţu. Problema este domnul preşedinte Klaus Iohannis!”

| 02 sep, 20:00

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand (USR PLUS) afirmă, joi, că în criza guvernamentală problema nu este Florin Cîţu, ci preşedintele Klaus Iohannis care a fost de acord să-l demită pe ministrul Stelian Ion.

 

 

”Problema nu este dl. Cîţu. Problema este dl. preşedinte Klaus Iohannis. Sincer, nu ştiu de ce nu vine preşedintele României astăzi în faţa naţiunii să explice românilor şi partenerilor de guvernare de ce l-a demis pe ministrul Justiţiei unilateral. Aşteptăm din partea d-lui preşedinte să ne explice această decizie. Să ne spună de ce revocarea nu are nici vreo legătură cu faptul că Stelian trebuia să anunţe lista candidaţilor pentru şefia DIICOT...”, a scris, joi, pe Facebook, Clotilde Armand.

Acesta consideră că şeful statului a greşit.
”D-le Preşedinte (cu tot respectul pe care vi-l port), aţi greşit şi trebuie să vă asumaţi asta în faţa milioanelor de români care au ieşit în stradă pentru justiţie, nu pentru corupţie. Încă aveţi timp să faceţi un pas înapoi şi să nu predaţi ţara în braţele celor de la PSD & co”, a mai scris primarul din sectorul 1.
Aceasta îl acuză pe Klaus Iohanis că reformele pe care şi le-a asumat sunt doar vorbe goale de conţinut: ”Ştiu că Dvs. nu mai aveţi nimic de pierdut politic. Dar România are. În acest moment reformele asumate de Dvs. sunt nişte cuvinte goale de conţinut. Sper din tot sufletul că întâlnirile Dvs. de la Grivco să fie doar o tristă amintire pentru democraţia românească şi decizia Dvs. de revocare a ministrului Justiţiei să nu renască un nou USL mascat pe care îl vedem foarte activ în sectorul 1”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ