Clotilde Armand anunţă că a avut o discuţie telefonică cu primarul din Kiev: ”L-am asigurat de toată susţinerea noastră!”

| 08 mar, 19:04

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă, marţi, că a avut o discuţie telefonică cu primarul din Kiev, Vitali Klitschko, pentru a-i transmite suportul şi susţinerea. La rândul său, primarul din Kiev a mulţumit pentru ajutor şi susţinere.

 

”Am avut mai devreme o discuţie telefonică cu Vitali Klitschko - primarul Kievului - şi l-am asigurat de toată susţinerea noastră. L-am anunţat că Primăria Sectorului a pregătit mai multe ajutoare care se vor îndrepta către cetăţenii din Kiev şi alte zone ale Ucrainei”, a scris, marţi, pe Facebook, Clotilde Armand.
Aceasta a postat şi o scurtă înregistrare telefonică, în care primarul din Kiev mulţumeşte pentru susţinere şi ajutor.
”Vă mulţumesc pentru efort şi pentru sprijinul acordat Ucrainei, pentru apărarea lumii democratice de agresiunea Rusiei. Vă mulţumim că sprijiniţi Ucraina în acest război crunt”, afirmă primarul din Kiev, potrivit înregistrării.

 

Tag-uri: clotilde armand
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ