Clotilde Armand anunţă că a cerut şi a primit demisia directoarei Administraţiei Domeniului Public Sector 1

| 25 iun, 20:21

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat că a solicitat şi a primit demisia directoarei Administraţiei Domeniului Public Sector 1. „Am descoperit că în loc să se ocupe de întreţinerea spaţiilor verzi, folosea resursele instituţiei (materiale, utilaje şi muncitori) pentru a-şi construi o anexă la vila ei”, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook

 

„Obiceiurile vechi dispar greu. Am cerut şi primit demisia directoarei Administraţiei Domeniului Public Sector 1. Am descoperit că în loc să se ocupe de întreţinerea spaţiilor verzi, folosea resursele instituţiei (materiale, utilaje şi muncitori) pentru a-şi construi o anexă la vila ei. Astăzi voi înainta către procurori plângerea penală pentru abuz în serviciu şi delapidare. Să fie foarte clar pentru toţi angajaţii: toleranţă zero la corupţie în Primăria Sectorului 1. P.S.: În această „importantă operaţiune’’ este implicat şi fratele unui lider de sindicat, apropiat de fostul primar, angajat al ADP, care contestă deciziile de reorganizare a primăriei şi strânge semnături pentru un fel pseudo-referendum de demitere a primarului”, a scris Clotilde Armand, vineri pe Facebook.

 

 

Tag-uri: ADP, clotilde armand
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ