Clotilde Armand, despre procesul pierdut de Primăria Sectorului 1 cu Romprest: Aşteptăm motivarea şi vom face recurs

| 15 iul, 21:03

Clotilde Armand a făcut precizări despre procesul pe care Primăria Sectorului 1 l-a pierdut cu Romprest şi a explicat că este un proces care a fost deschis de fostul edil Daniel Tudorache în anul 2019, forţat de rapoartele Curţii de Conturi şi în care social-democratul a făcut „non-combat până în decembrie 2020, la sfatul avocaţilor angajaţi de acesta”.

 

Primarul Sectorului 1 a adăugat că că dosarul a fost tergiversat pentru a fost declinat de către Curtea de Apel Bucureşti către Tribunalul Bucureşti. Armand a mai precizat că primăria de sector va aştepta motivarea şi va face recurs.
„Pentru o corectă informare a cetăţenilor şi pentru că mai multe informaţii false circulă la o parte din mass-media cum că eu aş fi pierdut nu ştiu ce proces cu compania Romprest - mă simt nevoită să fac câteva precizări despre procesul pierdut recent de Primăria Sectorului 1 vs Romprest.
Un proces deschis de fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, în 2019, forţat de rapoartele Curţii de Conturi, şi în care s-a făcut non – combat până în decembrie 2020, la sfatul avocaţilor angajaţi de acesta. De altfel, dosarul a fost deschis prost din start în anul 2019, la Curtea de Apel Bucureşti, şi a fost declinat la TMB, s-a tergiversat cât s-a putut. Aşteptăm motivarea şi vom face recurs.
Actuala administraţie a deschis mai multe procese împotriva companiei, din decembrie 2020 până în prezent, aşteptăm deciziile instanţelor. În ceea ce priveşte cei vinovaţi de procesele deschise de formă la diferite instanţe, şi în care nu a fost respectat interesul locuitorilor Sectorul 1, ne vom îndrepta împotriva lor pentru recuperarea prejudiciului”, a scris Clotilde Armand, joi pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ