Clotilde Armand, primele cuvinte după anunţul exit-poll: "Dacă am câştigat, voi fi foarte onorată

| 05 iun, 22:21

Candidatul USB la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, duminică, după aflarea exit-poll-urilor, că nu ştie dacă a câştigat alegerile, însă consideră că Uniunea a pierdut din cauza "unora dintre televiziuni", care nu au popularizat formaţiunea sa şi că "nu este normal" ca în ziua votului oamenii să nu ştie despre USB, scrie News.ro.

Am fost în aproape jumătate din secţiile de vot. Erau goale. Nu e bine ceea ce s-a întâmplat. Sunt foarte supărată. Televiziunile nu ne-au dat pe noi. Oamenii nu au ştiut ce s-a întâmplat de fapt", a spus candidatul USB.

Clotilde Armand a adăugat că "nu e în regulă" ca cetăţenii să nu ştie, în ziua votului, că există un nou partid înfiinţat "care nu e făcut din politicieni", astfel încât aceştia să voteze în cunoştiinţă de cauză. Candidatul USB a precizat că, făcând turul secţiilor de votare, le spune oamenilor că este de la USB, iar aceştia "întrebau ce este USB".

"Vi se pare normal ca oamenii să nu ştie despre USB? Nu e vina mea. Am fost pe stradă toată ziua, şi ai mei, toată echipa a fost pe stradă, dar televiziunile, o parte dintre ele, sunt de vină", a spus ea, întrebată a cui este vina pentru faptul că USB a pierdut alegerile.

Întrebată despre rezultatele unor exit-poll-uri, care o dau pe ea câştigătoare la Primăria Sectorului 1, Armand a spus că nu ştie care sunt rezultatele.

"Dacă am câştigat, voi fi foarte onorată. Dezamagită că am câştigat cu o participare mică la vot. Dacă am câştigat, va trebui să muncim foarte mult", a spus candidatul USB.

Potrivit datelor centralizate de către IRES până la ora 20, noul primar al sectorului 1 este Clotilde Armand (USB), cu 31,4% din voturi, urmată de către Dan Tudorache (PSD)-30,5% şi Alexandru Nazare (PNL)-19,7%.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ