Clotilde Armand reacționează după ce starea de alertă nu a fost prelungită: Romprest a dat asigurări că nu mai șantajează

| 23 aug, 19:40

Clotilde Armand a ținut să explice de ce prefectul Alin Stoica nu a mai prelungit starea de alertă în Sectorul 1. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Armand susține că reprezentanții Romprest au dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală.

„Prefectul Capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1 pentru că astăzi la prefectură a avut loc o întâlnire între reprezentanții companiei de salubrizare și Primăria Sectorului 1 iar compania Romprest Service S.A, din cauza căreia am ajuns să avem stare de alertă pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1, a dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală și că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare așa cum prevede legea salubrizării și regulamentul municipial de salubrizare”, a explicat primărița.

„De asemenea, compania de salubrizare a acceptat ceea ce noi am spus de aproape un an de zile și a refuzat sistematic să priceapă, menținând un șantaj ticalos: fără facturi umflate și fără curățenie fictivă. În caz contrar vom avea din nou stare de alertă”, a adăugat Clotilde Armand.

Ea a răspuns unui comentariu al unui internaut, anunțând că nu crede ce spun cei de la Romprest și că ”în paralel mergem în instanță pentru rezilierea contractului”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ