Clotilde Armand transmite un semnal de alarmă: România are o mare problemă

| 08 dec, 14:48

Vicepreşedintele USR Clotilde Armand a declarat într-o conferinţă de presă, joi, la Suceava, că una dintre probleme României o reprezintă lipsa de încredere a oamenilor în politicienii care fac promisiuni pentru viitor, dar „stau prost cu trecutul”.

Romania are o problemă foarte mare de încredere în clasa politică şi în viitor. Am venit cu un mesaj nou: trebuie să avem încredere în oameni sinceri (...) Toţi politicienii vorbesc de viitor, dar ei stau prost cu trecutul (...) România are nevoie de personalităţi care au construit ceva. Vrem oameni cu o meserie, care ştiu realităţile economice şi sociale şi care se vor implica în viaţa comunităţilor”, a spus Clotilde Armand.

„S-a demonstrat corelaţia dintre nivelul de corupţie şi de sărăcie, dar nu s-a discutat despre corelaţia dintre procentul de oameni care pleacă din ţară şi lipsa de încredere. Tinerii nu pleacă pentru că ţara e săracă. Ei ar vrea să lupte. Tinerii educaţi pleacă pentru că nu mai au încredere că aici pot construi ceva cinstit. Nu e lipsa de curaj sau energie, e lipsa de încredere că va fi o meritocraţie (...) Asta e prima noastră grijă: să nu mai fie corupţie, ci şanse egale pentru toţi”, a spus Armand.

Tag-uri: clotilde armand, USR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ