Clubul F.C. DINAMO București, amendat cu 100.000 de lei după meciul DINAMO - STEAUA

| 13 aug, 2013

Clubul F.C. DINAMO București a primit o amendă de 100.000 de lei după meciul Dinamo-Steaua, a anunțat Jandarmeria Capitalei.

Clubul Dinamo București a fost amendat pentru că nu a asigurat separarea grupurilor de suporteri rivali prin rezervarea de locuri amplasate în sectoare opuse ale stadionului şi nu a luat măsurile necesare cu privire la interzicerea introducerii şi folosirii în arena sportivă de materiale pirotehnice de către suporterii participanţi la evenimentul sportiv.

Clubul F.C. DINAMO Bucureşti a fost sancţionat cu amendă în valoare de 100.000 de lei în conformitate cu prevederile art. 10, alin 1 lit. r, alin. 2, lit. b şi g din Legea 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive (actualizată), se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

În plus, pentru nerespectarea prevederilor Planului de Acţiune aprobat de Unitatea de Jandarmi, firma de securitate a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1000 lei în conformitate cu prevederile art. 27, alin. 1, lit. c din Legea 4/2008, precizează sursa citată.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ