CM 2014: Preşedinta Braziliei va înmâna personal trofeul câştigătoarei Cupei Mondiale

| 08 iul, 2014

CM 2014. Preşedinta Braziliei, Dilma Rousseff, a anunţat că va înmâna personal trofeul Cupei Mondiale 2014 câştigătoarei finalei care va avea loc duminică, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, templul fotbalului brazilian.

'Voi înmâna Cupa câştigătoarei de duminică; sper că aceasta va fi Brazilia', a precizat doamna Rousseff, într-o conversaţie cu internauţii, purtată pe pagina de Facebook a Preşedinţiei braziliene.

Marţi seara, Brazilia va înfrunta Germania în semifinalele competiţiei, câştigătoarea acestui duel urmând să întâlnească în marea finală învingătoarea celeilalte partide din penultimul act, Argentina - Olanda, programată miercuri la Sao Paulo.

Înaintea turneului, şeful statului a declarat, cu ocazia unui dineu alături de presa străină, că va asista atât la meciul de deschidere, cât şi la finala Cupei Mondiale.

Însă, cu ocazia partidei inaugurale, dintre Brazilia şi Croaţia, disputată în data de 12 iunie, Dilma Rousseff a fost huiduită şi insultată de mii de suporteri aflaţi în tribunele stadionului din Sao Paulo, în timp ce ţara sa era încă obiectul criticilor pentru întârzierile în lucrările de construcţie şi costurile ridicate ale competiţiei.

Întrebată de internauţi dacă nu se teme că va fi din nou huiduită, preşedinta Brazilia a răspuns că 'acestea sunt riscurile meseriei'.

Luni, pe contul său Twitter, doamna Rousseff a dedicat o parte a conversaţiei cu internauţii lui Neymar, starul selecţionatei braziliene, care va rata semifinala cu Germania şi eventuala finală după ce a suferit o fractură de vertebră la meciul din sferturi cu Columbia.

'Exemplul rezistenţei lui Neymar va întări Selecao şi o va face să se autodepăşească', a afirmat şeful statului brazilian.

'Durerea lui Neymar, rănit, a atins inimile tuturor brazilienilor, este un luptător', adăugat Dilma Rousseff.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ