CNA a respins transformarea Antenei 2 în Antena Stars

| 10 dec, 2013

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului  au respins marţi prin vot solicitarea postului Antena 2 de transformare în Antena Stars.

Intenţia radiodifuzorului de a include o emisiune moderată de Bianca Drăguşanu (Slav) - "Academia Biancăi" i-au determinat pe majoritatea membrilor Consiliului să voteze împotriva modificării grilei.

"Eu, personal, nu votez grila cu prezenţa acestei vedete în ea. În octombrie au fost sute de reclamaţii pe subiectul care nu se mai termina (...) pe principalii radiodifuzori cu căsătoria, cu mizeriile, cu tot ce ţinea de intimitatea lor", a afirmat preşedintele CNA, Laura Georgescu, conform Agerpres.

Narcisa Iorga, membru CNA, a precizat că nu este de acord cu o tabloidizare a postului de televiziune Antena 2.

"Acest post va fi un post cu 24 de ore de 'Acces Direct' şi 'Un show păcătos'. Nu voi susţine niciodată tabloidizarea unui post de televiziune aşa cum îl propuneţi", a spus Iorga.

Cristian Ionescu, manager al echipei Antena Stars, a afirmat că emisiunea 'Academia Biancăi' le va posibilitatea telespectatorilor să îşi creeze o altă imagine a vedetei decât cea creată a priori.

De asemenea, Ionescu a respins acuzaţia Narcisei Iorga de tabloidare a postului.

"Tabloidizarea nu ne aparţine şi nu ne reprezintă. 'Acces Direct' şi 'Show păcătos' sunt adaptate concurenţei şi programului orar la care sunt programate. Într-un an avem 240 de ediţii 'Acces Direct' şi 200 de ediţii de 'Show păcătos', iar sancţiunile primite de la CNA pentru acestea sunt puţine", a adăugat Ionescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ