CNA a retras licenţa pentru difuzare prin cablu a postului Naşul TV

| 17 sep, 2013

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, în şedinţa de marţi, retragerea licenţei pentru difuzare prin cablu a serviciului de programe Naşul TV, având în vedere că termenul licenţei audiovizuale a expirat pe data de 8 mai 2013, societatea nesolicitând prelungirea acesteia, scrie mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, situaţia licenţei pentru redifuzare prin cablu a postului Naşul TV, care a fost adornată de Consiliu în data de 8 mai 2012 şi al cărei termen a expirat în data de 8 mai 2013.

Totodată, S.C. Fire Breaking News SRL (Bucureşti), serviciul de programe Naşul TV prin cablu, nu a solicitat nici decizia de autorizare şi nici prima prelungire de 6 luni.

Astfel, Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, cu nouă voturi "pentru" (Florin Gabrea, Lorand Turos, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea) şi un vot "împotrivă" (Christian Mititelu), retragerea licenţei pentru difuzare prin cablu.

Pe de altă parte, societatea deţine licenţă audiovizuală şi decizie de autorizare pentru difuzarea programului Naşul TV pe satelit.

Societatea Fire Breaking News SRL a primit, pe 14 decembrie 2011, o licenţă audiovizuală prin satelit. În şedinţa din 22 martie 2012, CNA a acordat şi decizia de autorizare a Naşul TV, fapt care presupunea că televiziunea putea să înceapă să emită efectiv.

În aceeaşi şedinţă, Consiliul a luat la cunoştinţă de faptul că acţionariatul societăţii Fire Breaking News SRL, care deţine licenţa Naşul TV, s-a modificat. Astfel, Radu Moraru a preluat 51,22% din acţiunile societăţii Fire Breaking News SRL, în timp ce Anda Blîndu şi Ioana - Lăcrămioara Reit (care iniţial deţineau câte 50% din acţiuni) au rămas cu câte 24,39% din acţiunile societăţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ