CNA: Realitatea TV emite fără licenţă, în Bucureşti, din 19 august

| 10 sep, 2013

Realitatea TV emite analogic terestru, în Bucureşti, fără licenţă, din 19 august, a declarat, marţi, preşedintele CNA, Laura Georgescu. Şefa CNA a subliniat că membrii Consiliului au avut "deplina deschidere" să aştepte ca Realitatea Media să depună toate documentele pentru prelungirea licenţei.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a reanalizat, în şedinţa de marţi, solicitarea societăţii Realitatea Media SA de prelungire a licenţei audiovizuale analogice terestre din Bucureşti a televiziunii Realitatea TV, conform Mediafax.

Membrii CNA au solicitat reprezentanţilor Realitatea Media să prezinte dovada achitării a două amenzi pe care Consiliul le-a aplicat în 2012 televiziunii Realitatea TV. Totodată, Realitatea Media, care este în insolvenţă, figura cu datorii la stat şi trebuia să facă CNA dovada aprobării de reeşalonare a datoriilor sale.

Conform reprezenţilor CNA, Realitatea Media a făcut dovada achitării celor două amenzi şi a depus planul de reorganizare al societăţii, însă nu a fost depusă hotărârea instanţei prin care a fost aprobat planul de reorganizare.

"Hotărârea de aprobare a planului de reorganizare nu a fost încă redactată", a spus Mura Frânculescu, directorul executiv al Realitatea Media, în şedinţa de marţi a Consiliului.

Afirmaţia acesteia a fost respinsă însă de Laura Georgescu, preşedintele CNA, care i-a spus Murei Frânculescu că Realitatea Media SA are termen până marţi, la ora 16.30, să depună toate documentele solicitate de Consiliu.

"Din 19 august nu aveţi licenţă şi continuaţi să emiteţi. Din 19 august nu mai deţineţi licenţă audiovizuală sau de emisie (...) Licenţa a încetat pe 19 august, dar am avut, ca în cazul tuturor radiodifuzorilor, deplina deschidere să-i aşteptăm (pe cei de la Realitatea Media, n.r.). Îi aştept şi azi, până la 16.30, când voi face eu propunerea", a spus Laura Georgescu.

Ea nu a spus ce propunere intenţionează să facă în cazul în care Realitatea Media nu va depune documentele solicitate de CNA, până marţi, la ora 16.30.

Societatea Realitatea Media, care deţine televiziunea de ştiri Realitatea TV, se află în insolvenţă din septembrie 2011.




loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ