CNAIR: 18 sectoare de drumuri naționale și două autostrăzi sunt închise. Trafic reluat pe autostrada București - Ploiești

| 11 ian, 18:35

Circulația rutieră pe Autostrada A3, București - Ploiești, a fost reluată, însă 18 de sectoare de drumuri naționale și două autostrăzi sunt în continuare închise, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CFR Călători a anulat 148 de trenuri, până miercuri la ora 14:30, din cele 1.300 de garnituri ale companiei care circulă zilnic în România. Un număr de 11 zboruri au fost anulate miercuri, unul aparținând companiei Austrian Airlines, iar celelalte ale operatorului aerian național TAROM, informează Compania Națională Aeroporturi București (CNAB). Porturile de la Marea Neagră sunt deschise. Navigația pe Dunăre a fost suspendată, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1.075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).

Circulația rutieră pe șase sectoare de drumuri naționale a fost deschisă miercuri după-amiază, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Astfel, circulația este permisă pentru toate categoriile de autovehiculele pe DN 5 Adunații Copăceni — Giurgiu, DN 28A între localitățile Târgu Frumos — Pașcani, DN 23 între localitățile Nănești — limita județului Brăila, DN 31 între localitățile Chiselet — Oltenița (județul Călărași), DN 2N între localitățile Bogza — Caiata — Dumbrăveni (județul Vrancea) și DN 24, între localitățile Poieni — Iași.

De asemenea, pe DN 2C, între localitățile Costești-Pogoanele-Padina, circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule a fost deschisă numai pentru traficul local din județul Buzău.

"Menționăm că se circulă în condiții de iarnă și este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite", precizează CNAIR.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360, pe site-ul companiei, dar și pe paginile de Facebook și Twitter ale CNAIR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ