Cod galben de ceaţă în mai multe zone din ţară

| 04 dec, 2013

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare cod galben de ceaţă valabilă în mai multe zone din ţară. Potrivit Infotrafic, în judeţele Alba şi Mureş, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă.

Între orele 17.00 şi 20.00 în judeţul Cluj, zonele joase din judeţ, inclusiv drumurile naţionale şi europene şi municipiul Cluj-Napoca şi Turda, se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii orizontale sub 200 m, izolat sub 50 m.

Potrivit Infotrafic, în judeţul Alba, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, pe alocuri vizibilitatea fiind sub 100 de metri. În condiţii asemănătoare se circulă şi în judeţul Mureş, pe DN15(E60) Luduş - Iernut - Ogra.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să reducă viteza, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ