COD GALBEN de FURTUNI în mai multe zone din ţară

| 11 iun, 13:47

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis joi un cod galben de furtuni, valabil în mai multe zone din ţară.

Între orele 13:00 si 14:30 în zona de munte a judeţului Cluj se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse de ploaie ce vor depăşi izolat 25 l/mp. Fenomene meteorologice asociate: intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni mici.

Joi, vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiază şi la începutul nopţii, când, local în zona de munte şi în jumătatea vestică a teritoriului, pe arii restrânse în sud-est şi izolat în rest vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în sudul litoralului şi în nordul Moldovei şi 33 de grade, izolat, în jumătatea de sud a ţării.

Vremea va fi frumoasă in Bucuresti, dar călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 32...33 de grade.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ