COD GALBEN de grindină şi vijelii pentru Bucureşti şi alte două judeţe

| 12 sep, 2013

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, astăzi, o avertizare de vreme severă imediată valabilă în Bucureşti şi alte două judeţe.

De la orele 20:45 până la 22:00, în judeţul Ilfov şi în municipiul Bucureşti se vor semnala intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, descărcări electrice, averse în cantităţi de apă ce pot depăşi 25 l/mp, grindină.

Între orele 20.20 şi 22.00 în cea mai mare parte a judeţului Giurgiu se vor semnala intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, descărcări electrice, izolat grindină, averse în cantităţi de apă ce pot depăşi 25 l/mp.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, şi un cod galben de ploi însemnate cantitativ pentru intervalul 12 septembrie, ora 21 - 13 septembrie, ora 9, în judeţele din Moldova.

În cursul nopţii trecute, în judeţul Galaţi, nouă persoane şi-au pierdut viaţa după ce au fost luate de viituri, şi peste 700 de case din 17 localităţi din judeţ au fost inundate, sute de oameni fiind evacuaţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ