Cod Galben de inundații în Argeș și Dâmbovița

| 20 aug, 09:15

Hidrologii au emis, joi, un Cod Galben de inundații valabil pentru râuri din județele Argeș și Dâmbovița până la ora 14,00.

Potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA), ca urmare a precipitațiilor înregistrate, a celor prognozate și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri cu posibile depășiri ale Cotelor de Atenție pe unele râuri din bazinele superioare ale râurilor Argeș și Dâmbovița, județele Argeș și Dâmbovița.

Fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare în bazinele hidrografice Vâlsan, Râul Doamnei (bazin superior) și Bratia.

La nivelul întregii țări este în vigoare o informare meteo de ploi torențiale și intensificări ale vântului, care urmează să expire vineri noapte la ora 23,00.

Potrivit meteorologilor, va ploua la început în regiunile sud-vestice, apoi în jumătatea de sud a țării, în zonele de deal și de munte și izolat în restul teritoriului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ