Oraşe INUNDATE după FURTUNĂ. Apă de jumătate de metru pe străzi

| 01 aug, 12:14

Rupere de nori şi oraşe sub apă după furtunile violente de vineri noapte. La Craiova, apa a depăşit jumătate de metru pe stradă, iar zeci de familii au stat cu sufletul la gură că locuințele le-ar putea fi inundate. Şi la Braşov, străzile s-au transformat în râuri, iar clienţii unui mall au fost evacuaţi din cauza inundaţiilor. Iar în Capitală, noaptea trecută a plouat torențial ore în șir.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/orase-inundate-dupa-furtuna-apa-de-jumatate-de-metru-pe-strazi-video_236352.html#ixzz3hYI2nqbx

O jumătate de oră de ploaie torenţială a făcut prăpăd pe străzile din Craiova. Sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă, iar apa a ajuns până la genunchi. În curţile oamenilor, şuvoaiele au ajuns până la praguri şi a fost cât pe ce să inunde și casele.

Şi în Braşov, după o ploaie de două ore, străzile s-au transformat în adevărate canale cu apă de jumătate de metru. Un mall a fost inundat, iar clienţii au fost evacuaţi.

În Bucureşti, o ploaie torenţială pornită în toiul nopţii a făcut prăpăd. Mai multe străzi au fost inundate, iar şoferii au înaintat cu greu.

Tag-uri: furtună, inundații
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 aug, 13:04
Ionut
Proiect
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ