COD GALBEN de ploi şi răcire accentuată a vremii, în 24 de judeţe

| 24 oct, 2014

Un număr de 24 de judeţe se află, începând de joi noapte, sub Cod galben de ploi însemnate cantitativ şi răcire accentuată a vremii.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, începând de joi, de la ora 23,00, până vineri, la ora 23,00, vremea se va răci accentuat în toate regiunile şi va continua să plouă în cea mai mare parte a ţării.

Judeţele sub Cod galben sunt Botoşani, Iaşi, Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Buzău, Braşov, Prahova, Dâmboviţa, Sibiu, Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Caraş Severin, Hunedoara, Alba şi Cluj.

ANM semnalează că în toate zonele de munte şi de deal se vor cumula cantităţi de precipitaţii de peste 20-25 de litri/mp şi izolat peste 40-50 litri/mp. Vântul va avea intensificări locale cu viteze ce vor depăşi temporar 50-60 km/h. În a doua parte a nopţii de joi spre vineri (23/24 octombrie) şi în cursul zilei de vineri, 24 octombrie, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare în Carpaţii Orientali şi în jumătatea de nord a Moldovei. Trecător va ninge şi pe crestele celorlalte masive montane.

Meteorologii avertizează că vremea se va menţine deosebit de rece până spre sfârşitul lunii octombrie.

Tag-uri: cod galben, ploi, vânt
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ