Cod galben de VÂNT puternic în mai multe județe. PLUS drumurile afectate de VISCOL

| 07 apr, 09:06

Meteorologii au emis astăzi o avertizare cod galben de vânt puternic, valabilă în județele Călărași și Ialomița, până la 14.00. Pe de altă parte, în mai multe zone montane din țară, viscolul și ninsorile și-au făcut de ieri din nou apariția, dând peste cap traficul rutier.

Potrivit ANM, vântul va sufla cu viteze ce vor depăși la rafală 55-65 km/h. De asemenea, până la ora 20.00, este în vigoare o atenţionare Cod Galben de ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, dar şi de ninsori, în zona montană, valabilă în 20 de judeţe.

Astfel, în regiunile estice şi sud-estice vor fi precipitaţii sub formă de ploaie şi trecător lapoviţă sau ninsoare, iar vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de peste 50-60 km/h.

Drum închis din cauza viscolului

Ciruclația rutieră a fost închisă, în această dimineață, pe DN 67C, între Novaci şi Rânca, din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii reduse, potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Traficul este oprit, de la ora 7.30, între km 16+000 - km 34+800 (Novaci - Rânca),

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ