Codrin Ştefănescu: Demisia Gabrielei Firea din PSD ne-a luat pe nepregătite

| 10 ian, 2014

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu a declarat vineri că a fost luat prin surprindere de demisia senatoarei Gabriela Firea din partid.

"Demisia doamnei Firea este mai mult decât surprinzătoare. M-a luat pe nepregătite şi pe mine, dar şi pe colegii din partid. E o demisie care ne-a creat o problemă destul de serioasă, pentru că este un foarte bun comunicator al partidului. A fost un om de presă şi este foarte îndrăgită nu numai în Ilfov, dar şi la nivel naţional. Este o persoană care se bucură de o mare apreciere şi este credibilă. De aceea este o pierdere foarte importantă pentru noi. (...) Eu am convingerea şi speranţa că va reveni asupra acestei decizii", a spus social-democratul, citat de Agerpres.

Acesta s-a referit şi la declaraţia Gabrielei Firea potrivit căreia PSD nu a avut o reacţie mai vizibilă faţă de încercări de rupere a USL, precizând că se numără printre membrii PSD care au luat atitudine public.

"Nu am apucat să vorbim, dar i-am trimis însă câteva mesaje şi i-am spus că îi sunt alături în ceea ce priveşte problema creată la Ilfov şi că nu sunt singurul din partid care a luat poziţie publică vizavi de acest lucru. Gabi Firea spune că PSD nu a luat nicio poziţie. A luat poziţie, eu sunt printre cei care au luat poziţie publică', a spus acesta.

Senatoarea Gabriela Firea a anunţat vineri că demisionează din toate funcţiile deţinute în cadrul PSD, respectiv vicepreşedinte la nivel naţional şi preşedinte al organizaţiei judeţene Ilfov, precum şi din calitatea de membru al partidului, potrivit unui comunicat de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 ian, 2014
IOANPRIBEAGU
asociatie non-guvernamentala,cautam sponsori pentru operarea estetica a compatriotului nostru pupincurist,marele om politic CODRIN STEFANESCU,in vedera separarii buzeloa sale de unele cururi politico USL-iste.Donatiile vor fi efectuate prin intermediul sitului nostru:CODRINSTEFANESCUPUPINCURIST@USL-PDSR

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ