Codrin Ştefănescu deplânge noua atitudine a Vioricăi Dăncilă faţă de UE

| 05 iun, 09:46

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, resimte lipsa ex-liderului PSD, Liviu Dragnea. Ştefănescu a descris starea de spirit din partid printr-o postare pe pagina de socializare.

''Vorba aia : ni s-au inecat cam toate corabiile. Aproape toate ! Cam asta-i starea de spirit...'', a scris Ștefănescu pe Facebook.

Postarea lui Codrin Ştefănescu pare a fi provocată de schimbarea de atitudine a premierului Viorica Dăncilă la Bruxelles, unde şeful Guvernului a afişat o poziție constructivă şi nu una ostilă, ca pe vremea când Liviu Dragnea era în libertate şi îi trasa premierului modul de abordare a problemelor.

Şefa Guvernului a avut întâlniri cu primii doi oameni din Comisia Europeană, Jean-Claude Juncker și Frans Timmermans, pe care i-a asigurat că nu vor mai exista schimbări în sistemul judiciar.

Deschiderea la dialog a şefului Guvernului vine după ce oficialii europeni au criticat dur reformele din justiţie plănuite în ultimul an. Înainte de încarcerarea lui Liviu Dragnea, PSD a criticat dur Uniunea Europeană și nici premierul nu s-a lăsat mai prejos.Ba chiar i-a acuzat pe oficialii europeni că discriminează România.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ