Codrin Ştefănescu: Îi solicit Alinei Gorghiu să explice implicarea firmei sale de avocatură în procesul Turceni-Electrica

| 09 iun, 18:41

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, îi cere explicații copreședintei PNL, Alina Gorghiu, referitoare la implicarea firmelor sale de avocatură în procesul Turceni - Electrica, atunci când aceasta ocupa funcție de consilier al șefului AVAS, scrie Agerpres.

"Așa cum și opinia publică așteaptă, sper ca măcar în 'al 12-lea ceas', doamna Alina Gorghiu să lămurească implicarea firmei sale de avocatură în procesul Turceni — Electrica, tocmai în perioada în care ocupa funcția de consilier al președintelui AVAS. Problemă care ar fi trebuit clarificată definitiv, înainte de a face declarații isterice despre situații abuzive pe care în urmă cu doi ani le înfiera cu mânie liberală. În concluzie, prin această declarație de presă, îi solicit pentru ultima dată doamnei Alina Gorghiu, copreședinte PNL, să explice opiniei publice implicarea sa în această chestiune", arată comunicatul de presă transmis de secretarul general adjunct al PSD.

El a adus în discuție și declarația Alinei Gorghiu de marți referitoare la votul dat de Camera Deputaților în cazul lui Victor Ponta, aceasta fiind de părere că a fost comandat de premier majorității parlamentare.

 

Citşte şi: Gorghiu: Nu prea există motive pentru a contesta la CCR votul pentru Ponta

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ