Codrin Ștefănescu, atac la alianța PSD-ALDE: ”E cumplit dacā se uitā asta!”

| 23 aug, 16:25

Codrin Ștefănescu, printre puținii oameni din PSD care mai susțin proiectele lui Liviu Dragnea, a ”certat” coaliția de guvernare după ce a respins legea grațierii

Fostul secretar general al PSD - Codrin Ștefănescu nu înțelege de ce parlamentarii de la PSD - ALDE au respins, joi, legea grațierii.

El a spus că sunt mai mulți colegi din PSD care nu înțeleg această decizie, dar preferă să tacă.

”Nici eu nu înțeleg de ce coaliția de guvernare PSD-ALDE a stabilit sā respingā proiectul grațierii aflat la Camera Deputaților. Am înțeles cā mulți alți colegi nu înțeleg dar se abțin de la comentarii.

Uitā conducerea Coaliției de toate abuzurile și ticāloșiile petrecute în ultimii ani? De toate umilințele și suferințele prin care au trecut mii de oameni nevinovați? De hārțuirea celor din administrație, a doctorilor, profesorilor, oamenilor de afaceri români? E cumplit dacā se uitā asta. Eu, unul, nu uit!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ