Codrin Ștefănescu: Băsescu uită că "România lui" a fost una a escrocheriilor, a abuzurilor și corupției

| 24 oct, 17:21

Codrin Ștefănescu, a criticat, sâmbătă, în termeni duri, Congresul Mișcării Populare și alegerea lui Traian Băsescu în fruntea formațiunii, considerând că evenimentul a fost un ''simulacru'' având ca temă ''odă tiranului iubit''.

''În timp ce foștii băsiști se denunță reciproc și cu maxim entuziasm despre cât au furat ei și cum au devalizat bugetul statului, dar și câte vagoane cu bani au cărat la sediul PDL pentru campania 'dictatorului', acesta din urmă, fără niciun fel de trac, se ține de băi de mulțime.

De fapt, un simulacru de congres cu tema: 'Odă tiranului iubit!', unde tiranul, adică 'tatăl hoților' și-a lansat tot felul de proiecțele stupide gen 'România mea — viitorul este numai și numai cu Băsescu!', uitând că 'România lui', condusă pe vremea aceea de personaje la fel de sinistre și toxice ca și el, era o Românie a escrocheriilor năprasnice, a abuzurilor și a corupției de la cel mai inferior nivel până la vârf'', spune Ștefănescu, într-un comunicat remis sâmbătă presei.

Secretarul general adjunct al PSD afirmă că Traian Băsescu nu a reușit decât ''performanța de a se autoînscăuna drept urmașul Elenei Udrea pe pământ''.

''În concluzie, după ce cu greu și-a convins familia și rubedeniile — absolut toate anchetate pentru măgăriile făcute în 10 ani, că musai trebuie să candideze la ceva, Traian Băsescu nu a reușit decât 'performanța' de a se autoînscăuna drept urmașul Elenei Udrea pe pământ. Și ăsta a fost tot congresul MP'', menționează Codrin Ștefănescu.

Fostul șef al statului a fost ales sâmbătă, la Congresul de constituire a Mișcării Populare, președinte al formațiunii, el fiind de altfel unicul candidat, cu moțiunea intitulată ''România mea''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ