Colegiul Director al PDL a aprobat regulamentul de funcţionare al guvernului din umbră

| 05 iul, 2013

Colegiul Director Naţional al PDL a aprobat, în şedinţa de astăzi, regulamentele de funcţionare ale structurilor formaţiunii politice - regulamentul de organizare şi conducere în teritoriu, al comisiilor interne şi cel al viitorului guvern din umbră, a declarat preşedintele democrat-liberalilor, Vasile Blaga.

"Am discutat probleme legate în principal de pregătirea Consiliului Naţional de mâine. Am discuta acţiunile întreprinse de partid în ultimele patru luni şi le-am sintetizat în patru direcţii principale: acţiuni legate de revigorarea partidului, de redefinirea politicilor publice, de adaptarea lor la situaţia politică actuală a unui partid de opoziţie, activităţi legate de colaborarea cu celelalte formaţiuni de dreapta şi centru-dreapta, pentru a putea să ne susţinem proiectele comune având ca nucleu PDL", a spus Blaga.

Potrivit liderului democrat-liberal în cadrul şedinţei au fost abordate şi chestiuni privind acţiunile legate de "definirea clară" a PDL ca principal partid de opoziţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ