Comisia de anchetă "Călăraşi" va fi formată din 15 membri

| 04 dec, 2013

Comisia de anchetă pentru terenurile de la Călăraşi va fi formată din 15 membri, a declarat Niculae Mircovici, secretar al Camerei Deputaţilor, la finalul şedinţei de miercuri a Birourilor Permanente reunite.

"Liderii grupurilor parlamentare au rămas să discute această problemă, să-şi stabilească componenţa nominală. Comisia s-a hotărât să fie formată din 15 membri şi asta urmează să se lămurească până luni", a spus Niculae Mircovici, secretar al Camerei Deputaţilor, citat de Agerpres.

Preşedintele vrea sa santajeze Parlamentul ca sa nu mai facem Comisia pentru terenul de la Calarasi. Eu nu sunt de parere ca putem accepta ideea sa nu facem comisia ca sa promulge bugetul, a declarat premierul în cursul zilei de marţi.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, recent, că terenul din Călăraşi a fost achiziţionat cinstit, fiind vorba despre o afacere de familie, el menţionând că nu şi-ar fi permis ilegalităţi şi că, de fapt, USL în ansamblu face un joc politic.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 dec, 2013
cantautor
este volum mare de munca...
situatia trebuie luata din 1990..
fiind vorba de 300 ha,trebuiau minim 300 de membri..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ