Comisia juridică a avizat cererea DNA privind începerea urmăririi penale împotriva Elenei Udrea

| 17 oct, 16:51

Deputaţii din Comisia juridică au avizat, luni, solicitarea DNA de începere a urmăririi penale împotriva Elenei Udrea în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009.

Votul în plen va fi dat marţi, a decis Biroul permanent al forului legislativ, informează news.ro, citat de B1TV.

În data de 12 octombrie, procurorii DNA au cerut extinderea urmării penale în cazul Elenei Udrea pentru săvărșirea a două infracțiuni de instigare la luare de mită în perioada în care aceasta avea funcția de ministru al Turismului.
Concret, aceasta este acuzată că în perioada respectivă i-ar fi determinat pe Nastasia Gheorghe, secretar general în cadrul ministerului, și pe Tarhon Victor, președinte CJ Tulcea, să ceară reprezentanților unor societăți comerciale să achite facturile pentru servicii de publicitate în campanie. Aceste plăți s-au făcut prin contracte fictive, iar tot Udrea a fost cea care coordona intermediarii ce se ocupau de transferurile bancare.

 

 

Tag-uri: elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ