Comisia SRI, sesizată de sindicalişti pentru nereguli la RATB. Ţuţuianu: E o plângere de 20 de pagini

| 28 aug, 16:05

Comisia de control SRI a primit o sesizare din partea unui sindicat din RATB, care a reclamat nereguli despre administrarea patrimoniului RATB, nereguli legate piese de schimb şi de organizarea unor activităţi. Preşedintele comisiei, Adrian Ţuţuianu, a precizat că a cerut date suplimentare de la SRI.

"Avem o sesizare de la un sindicat care priveşte anumite nereguli care s-ar fi produs la RATB şi am cerut Serviciului dacă au aceste date şi ce informări au făcut către instituţiile statului, inclusiv către organe de cercetare penală", a declarat Adrian Ţuţuianu, potrivit Mediafax.

El a precizat că sindicaliştii reclamă nereguli despre administrarea patrimoniului RATB legate piese de schimb, de organizarea unor activităţi.

"E o plângere pe 20 de pagini. Nu cred că e cazul să o fac publică acum. Serviciul ne va informa dacă a transmis informări celor abilitaţi şi dacă sunt sesizări către organele de cercetare penală", a mai spus Ţuţuianu.

 

Tag-uri: Tutuianu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ