Comoară istorică, găsită de un pensionar din Mediaş

| 02 oct, 2014

Comoară descoperită de un pensionar din Mediaş în pădure. Bărbatul a găsit un tezaur din epoca bronzului, cu ajutorul unui detector de metale.

Valoarea obiectelor este inestimabilă. Bărbatul de 72 de ani a anunţat imediat Muzeul din Mediaş şi nu a acceptat nici o recompensă materială, informează digi24.

Încă de când era copil, Victor Dima era un împătimit căutător de comori. După ce a ieşit la pensie, a găsit şi timpul necesar pentru a-şi urma pasiunea. În urmă cu o lună, detectorul de metale fără de care omul nu pleacă la plimbare i-a indicat un loc în vârful unui deal.

Nu a săpat mai mult de 30 de centimetri și a găsit comoara pe care a căutat-o întreaga viață. Fiul său, Victor Dima Jr., ce îl însoţeşte mereu în căutări, spune că “la început nici nu ne-am dat chiar seama exact ce am găsit, dar după aceea am realizat”.

Cei doi au mai găsit de-a lungul timpului monede medievale, fibule romane și artefacte dintre cele două războaie mondiale, dar de această dată au realizat că e o descoperire specială.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 oct, 2014
Boros
minunile internet-ului
Se cauta colaborator online pentru vanzarea de carti, romane bestseller, pe imensa piata americana.Dupa perioada de instruire intrati pe cea mai mare si cea mai bogata piata din lume, piata online a vanzarilor de romane bestseller din SUA. Castigati minim 300 $ lunar lucrand 3 ore pe calculator conectat la internet. Pentru informatii trimiteti „INFO” la adresa [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ