Compania de stat Electrica are de recuperat, în instanţă, sute de milioane de euro de la alte societăți

| 25 feb, 2014

Compania de stat Electrica are de recuperat sute de milioane de euro de la alte companii cu care este în procese, a declarat marţi ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, la ZF Power Summit.

"Procesele Electrica sunt în diverse stadii, nu putem stabili noi judecătorilor termenele şi modalităţile de rezolvare. Electrica are de luat, nu de dat bani, investitorii trebuie să ştie acest lucru. Încercăm să curăţăm Electrica de toate companiile mici şi ineficiente. Electrica are de recuperat sute de milioane de euro. Cu siguranţă acest lucru se va întâmpla, nu ştiu când", a afirmat Niţă.

El a adăugat că statul va continua în acest an listările companiilor de stat la bursă, cu Electrica, Hidroelectrica şi Complexul Energetic Oltenia.

"Toţi banii din listări vor rămâne în companii pentru dezvoltare, mizez foarte mult pe acest gen de listări. Listările sunt programate pentru luna iunie, consultanţii nu prea sunt de acord ca toate trei să fie listate în iunie. Vom mai discuta cu FMI, dar noi suntem decişi să ne respectăm termenele asumate" a mai spus Niţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ