Compania farmaceutică Hexi Pharma, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală

| 03 dec, 17:07

Compania Hexi Pharma a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru evaziune fiscală în formă continuată. Prejudiciul este de 9,5 milioane lei, spun procurorii DNA.

În acelaşi dosar, au fost trimişi în judecată Miron Panaitescu - administrator al unor societăţi comerciale şi fost partener de afaceri cu patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, - pentru complicitate la spălarea banilor, şi Erdei Attila - administrator al unor societăţi comerciale - pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată, anunță DNA într-un comunicat.

Aproape 300 de unităţi sanitare foloseau dezinfectanţii Hexi Pharma. Nimic nu părea să strice afacerea, până la dezvăluirile despre antisepticii diluaţi.

În plin scandal al dezinfectanţilor, patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit în seara zilei de 22 mai 2016, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului dintre Tamaş şi Buftea, în Ilfov.

Dan Condrea era vizat de anchetatori pentru delapidarea companiei.

Față de Flori Dinu, asociata acestuia, și Uliana Ochinciuc, soția lui Dan Condrea, procurorii anticorupție au dispus, luni,  soluția clasării.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ