Companiile israeliene revoluţionează piaţa aplicaţiilor mobile. Noutăţile care vor fi prezentate la Mobile World Congress

| 15 ian, 11:38

Mobile World Congress 2015, una dintre cele mai mari expoziţii din industria high-tech, va avea loc între 2-5 martie la Barcelona. Israelul va fi reprezentat de 66 de companii de top din domeniul tehnologiilor mobile şi vor propune soluţii avansate destinate operatorilor de telecomunicaţii, producatorilor de conţinut şi aplicaţii mobile, companiilor şi utilizatorilor.

Pavilionul israelian prezintă anul acesta elemente de hardware și software care vor permite o conversie eficientă la cele mai recente rețele de tip LTE (Long Term Evolution), optimizarea performanțelor sistemelor actuale și maximizarea profiturilor operatorilor.

Soluțiile companiilor israeliene se adresează unor domenii precum Over-the-Top (OTT), securitate, mobile-health și marketing mobil, cât și dezvoltării tehnologiei hardware a terminalelor mobile. De asemenea, în cadrul evenimentului se vor regăsi soluții pentru conținut, roaming, cloud și procesarea datelor.

Tot în cadrul ediţiei de la Mobile World Congress, va fi prezentată în exclusivitate StartAppNation - o platformă care reunește o selecție de aplicații unice și inovatoare create de companii israeliene iar  vizitatorii pot experimenta și testa aplicațiile în cadrul pavilionului care va fi situat  în zona centrală de expozitie – Hall 5 D81, C81, E81, E71, F81.

Pavilionul este organizat de The Israel Export și International Cooperation Institute, în cooperare cu Foreign Trade
Administration din cadrul Ministerului Economiei din Israel.
Departamentul Economic şi Comercial din cadrul Ambasadei Israel la Bucureşti oferă suport în stabilirea de întâlniri de afaceri cu firmele israeliene prezente la pavilion.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ