Complexul Energetic Hunedoara a intrat în insolvenţă

| 07 ian, 14:12

Tribunalul Hunedoara a admis joi cererea de insolvență depusă de Complexul Energetic Hunedoara, administrator fiind compania GMC Craiova, au declarat surse din Ministerul Energiei.

Complexul Energetic Hunedoara (CEH) a depus la finele lunii decembrie 2015 la Tribunalul Hunedoara o cerere pentru deschiderea procedurii de intrare în insolvență.

"Aceasta a fost singura măsură care se putea lua pentru evitarea intrării companiei în faliment. Există 19 cereri de intrare în insolvență depuse împotriva Complexului Energetic Hunedoara, iar aceasta era singura formă de protecție pentru a propune un plan de restructurare și de reorganizare a companiei", au precizat reprezentanții Ministerului Energiei.

CEH are datorii care depășesc 1,2 miliarde de lei și popriri pe toate conturile.

În cadrul CEH lucrează circa 6.400 de angajați la minele de cărbune Lupeni, Lonea, Livezeni și Vulcan, precum și la termocentralele Mintia și Paroșeni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ