Conducerea Camerei: Votul la legea de modificare a OUG 20/2016 de majorare a salariilor nu va fi reluat; a fost corect

| 09 noi, 11:28

Biroul permanent al Camerei Deputaților a decis că nu va fi reluat votul din ședința de luni când s-au adoptat mai multe proiecte, printre care și cel referitor la modificarea OUG 20/2016, în sensul majorării salariilor unor categorii din sectorul bugetar, fiind respinsă, astfel, contestația liberalilor.

Secretarul Camerei Marcel Ciolacu a făcut aceste precizări, miercuri, după ședința conducerii acestui for.

"Biroul permanent a hotărât că nu se reia votul, că votul a fost unul corect. S-au invocat articole din Regulamentul Camerei, regulament care spune foarte clar la articolul 123 că votul putea fi contestat numai în ședința de plen, lucru care nu a fost făcut de niciun lider de grup. Deci nu are rost nici să intrăm pe fond", a explicat Ciolacu.

Grupul parlamentar al deputaților PNL a depus marți la Cabinetul președintelui Camerei solicitarea de a se stopa parcursul proiectului de lege privind OUG 20/2016 și al celorlalte proiecte adoptate în ședința de plen din urmă cu o zi pe motiv că votul a fost fraudat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ