Conducerea Metrorex, demisă în urma incidentului din stația Eroilor

| 03 noi, 11:17

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat, în exclusivitate pentru Realitatea TV, că a demis întreaga conducere Metrorex și anunță declanșarea unei anchete de proporții, după incidentul care a avut lov vineri dimineață, în apropiere de stația Eroilor.

Vineri,  la ora  5:24, pe tronsonul Eroilor-Politehnica, pe firul 1, un jgheab de scurgere a infiltraţiilor a cazut din plafon, pe sina a 3-a (responsabilă cu transmiterea tensiunii) şi a produs un scurtcircuit. Din acest motiv, a fost scoasă tensiunea de pe sina, iar trenul care tranzita zona a fost oprit, călătorii din tren fiind evacuați in siguranta de către echipele Metrorex prin stația Eroilor.

Ca urmare a scoaterii tensiunii din șină, pe tronsonul Izvor-Politehnica- Grozăvești nu s-a circulat până la ora 7.45.

Demis din funcția de director al Metrorex, după incidentul din subteran, Marin Aldea spune că nu a fost informat oficial despre destituirea sa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ