Conducerea PNL se reuneşte, mâine, pentru a face o nouă propunere la Economie

| 14 oct, 2013

Biroul Politic Naţional al PNL se reuneşte mâine în şedinţă pentru a decide nominalizarea la conducerea Ministerului Economiei, portofoliu rămas vacant după ce Varujan Vosganian a demisionat.

Şedinţa va avea loc la ora 11:00, la sala de grup a PNL de la Camera Deputaţilor.

Pe 7 octombrie, plenul Senatului a respins solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind începerea urmăririi penale împotriva liberalului Varujan Vosganian. În aceeaşi zi, Varujan Vosganian a demisionat din funcţia de ministru al Economiei.

Tot pe 7 octombrie, preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, anunţa că PNL se va întruni într-o şedinţă pentru a decide cu privire la înlocuirea lui Varujan Vosganian în Cabinetul Ponta.

El a adăugat, la acea dată, că demisia liberalului Varujan Vosganian vine în întâmpinarea unor posibile atacuri la adresa Guvernului.

Preşedintele Traian Băsescu a apreciat, iniţial, demisia lui Vosganian din funcţia de ministru al Economiei. El afirma că demisia lui Vosganian este una de "bun-simţ". Ulterior, şeful statului a revenit asupra declaraţiei, afirmând că demisia fostului ministru al Economiei este "un act de profundă laşitate", în contextul în care "votul Senatului rămâne".

Pe 10 octombrie, ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, a fost numit interimar la Economie.

Varujan Vosganian a scris duminică pe blogul său că Remus Vulpescu s-a instalat în biroul său imediat după ce el şi-a dat demisia.

"Vreţi să ştiţi cine a fost cel care a ocupat biroul meu, după ce mi-am trimis demisia la Palatul Victoria şi am părăsit sediul Ministerului Economiei? The winner is... Remus Vulpescu!!! Dacă recunoaşteţi personajul, comentariile vă aparţin...", a scris Vosganian pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ