Conflict ARMAT în Capitală. Trei persoane împuşcate cu bile de cauciuc, pentru un loc de parcare

| 05 ian, 2014

Scandal cu arme şi bâte în Capitală, în zona Dristor. Mai multe persoane s-au luat la ceartă din cauza unui loc de parcare. Un bărbat a scos un pistol cu bile şi a tras. Potrivit România TV, patru persoane au fost rănite.

Patru persoane au fost rănite, duminică seara, în zona Dristor, din Capitală. Potrivit primelor informaţii, şase persoane s-au certat pentru un loc de parcare. Altercaţia a degenerat, iar una dintre persoane a tras cu un pistol cu bile, notează RomâniaTV.net.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a intervenit la faţa locului cu trei ambulanţe de prim ajutor şi una de terapie intensivă, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Daniel Vasile, conform Mediafax.

Acesta a mai precizat că au fost acordate îngrijiri unui număr de trei persoane, rănite, se pare, prin împuşcare cu bile de cauciuc. Răniţii au fost găsiţi conştienţi şi au fost transportaţi ulterior la spitalele Floreasca şi Bagdasar-Arseni, însoţiţi de poliţişti.

Potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei, incidentul a avut loc după ce victimele ar fi ocupat un loc de parcare de pe strada Şcolarilor. La un moment dat, proprietarul locului de parcare s-ar fi prezentat la faţa locului, într-un autoturism, care conform martorilor, avea număr de Bulgaria.
Tag-uri: conflict armat
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ