Conflict în PSD. Partidul i-a retras sprijinul primarului de Bacău

| 30 sep, 13:33

Se ascut săbiile în PSD Bacău, după de Biroul Politic Județean a decis dizolvarea Biroului permanent municipal și i-a retras sprijinul politic primarului Cosmin Necula, scrie Realitateadebacau.net.

Deși nu toată lumea a fost de acord cu această decizie, votul majorității a fost decisiv. Necula a rămas fără sprijin politic cu 39 de voturi favorabile acestei decizii. Au fost, de asemenea, 17 voturi împotrivă și 6 abțineri.

Cosmin Necula a reacționat extrem de dur la această decizie:

“Vremea baronilor locali nu a trecut încă!

După 19 ani de muncă zilnică în PSD Dragoș Benea a hotărât să îmi retragă sprijinul politic.

Am deranjat solicitând Guvernului, în repetate rânduri, banii pe care i-a luat locuitorilor municipiului Bacău.

Dragoș Benea, nu ai fost capabil să te lupți alături de mine pentru finanțarea cuvenită orașului nostru iar acum crezi că ai găsit vinovatul în cel care a îndrăznit să ridice glasul pentru această comunitate.

În ședința Comitetului Executiv din această seară ai umilit toată organizația municipală a PSD cu o atitudine demnă de vremuri pe care le credeam demult uitate.

Vestea bună, domnule Benea, este că ai reușit să mă elimini din jocul organizației PSD.
Vestea proastă este că așa nu îmi vei închide gura.
Nici mie și nici băcăuanilor!”, a scris Cosmin Necula pe Facebook.

În cadrul aceleiași ședințe a Biroului Politic Județean al PSD Bacău a fost stabilită o conducere interimară pentru organizația municipal. Aceasta va fi format din Lucian Șova, desemnat președinte, Costel Dunava – președinte executiv și Codrin Costan – secretar general.

Tag-uri: bacau, Cosmin Necula, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ