Congresul PMP: Ce va face Traian Băsescu

| 07 feb, 14:04

Liderii PMP se pregătesc pentru Congresul de mâine, la care a fost invitat şi fostul preşedinte Traian Băsescu. Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial, crede însă că acesta nu va veni la eveniment.

"Sigur nu vine fostul președinte Traian Băsescu la Congresul PMP. Trebuie să ne obișnuim că partidul trebuie să trăiască fără Traian Băsescu și fără Elena Udrea", a spus Adrian Rădulescu despre absența celor doi lideri marcanți care au ridicat numele PMP, potrivit DC News.

Cu toate acestea, Adrian Rădulescu a dat de înțeles că președintele Traian Băsescu va susține în continuare partidul, dar din afara lui, așa cum a făcut-o și până acum: "Tot numele lui Traian Băsecu va ridica partidul în sondaje, atunci când va fi momentul. Deocamdată nu este. Acum, partidul trebuie să se consolideze, să-și facă structuri teritoriale la nivel județean județean și comunal și apoi discutăm. Este timp până la alegeri, deocamdată avem treabă. Acum degeaba vine președintele. Decizia va fi a dumnealui, dar cu siguranță nu va veni în partid, ci va susține partidul. Cred că nici în fundație".

Fost consilier prezidenţial: Preşedintele ştie tot, va apărea la final

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 feb, 22:22
tyrex
Va face puscarie pe ani grei asa cum merita kriminalul asta nenorocit, hot, bandit de drumul mare,mafiot si traficant, tradator de tara si coada de topor nemernica la slitul marelui licurici. Asta a fost 10 ani cancerul Romaniei , a distrus economia, a vandut tara , a omorat si ultima umbra de justitie, a mintit si s-a rabunat ca un idiot pe opozantii lui. Iata ca acum ies la iveala toate mizeriile acestei jigodii alcoliste pentru care va plati cu virf si indesat.Ar trebui pedepsit in piata publica sa "traiasca si el bine" cum au trait romanii sub dictatura lui si a kriminalilor portocalii ascunsi acum pentru cosmetizare in chilotii murdari ai fostului PNL. Jilava sa va manince pe toti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ