Congresul PMP: Eugen Tomac, singurul candidat. Traian Băsescu, invitat special

| 06 feb, 18:28

La Congresul Partidului Mișcarea Populară, care va avea loc duminică, deputatul Eugen Tomac este singurul care și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al partidului, cu moțiunea „România implicată-PMP partidul schimbării. La eveniment este invitat şi Traian Băsescu.

La eveniment va fi invitat și fostul președinte Traian Băsescu, însă liderul PMP, Elena Udrea, va fi absentă la Congres.

Clement Negruț, secretarul PMP, a declarat că reprezentanții partidului îl așteaptă pe fostul președinte „cu mare drag”, chiar dacă acesta nu a infirmat sau confirmat participarea, potrivit B1TV.
"Congresul PMP va avea loc  duminică, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 11. Vor fi 756 de delegați și o singură moțiune: "România implicată- PMP partidul schimbării”, a domnului Tomac”, a declarat Negruț, care se ocupă de organizarea evenimentului.

În cadrul moțiunii va fi aprobată automat și lista cu cei 35 de susținători ai candidaturii Tomac, care vor deveni direct membri în CEN, for de conducere al partidului.
Potrivit listei, prim-vicepreședinte al PMP va fi Sigfried Mureșan, iar secretar general va fi Dorel Onaca.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 19:26
Baluba
Tomac
Ce nume predestinat, lipseste un "L" dar lumea intelege. Asteptati-l Godot !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ