Efectele acuzaţiilor Elenei Udrea. Sorina Matei a plecat de la B1?

| 07 feb, 10:36

Sorina Matei, realizatoarea emisiunii „Actualitatea românească” de la B1 TV, n-a mai apărut aseară pe post la ora obișnuită, 20.00, alimentând speculațiile potrivit cărora s-ar despărți de postul de știri după ce ieri dimineață, pe blogul ei, și-a publicat contractele (cel de muncă și cel de drepturi de autor) în replică la afirmațiile Elenei Udrea, potrivit reportervirtual.ro.

„Este foarte greu să îmi spui că eşti un om care slujeşte justiţia până la capăt, câtă vreme primeşti salariu de la un om care este cercetat într-o cauză (era vorba despre Nicolae Dumitru). Este şi amicul meu, dar este un om care a fost arestat în cauza Microsoft şi despre care, spre exemplu, la d-na Sorina Matei nu am auzit un cuvânt”, afirma Udrea în interviul pentru Hotnews.

Sorina Matei nu va avea emisiune nici în această seară. A intrat într-un concediu de odihnă, spune ea, negând că ar fi vorba despre o încetare a contractului cu B1 TV.

Sorin Oancea, director și co-acționar al postului, a spus pentru ReporterVirtual.ro că „Sorina Matei și-a luat concediu de odihnă o săptămână sau două”. Potrivit lui Oancea, Matei a fost în ultima vreme afectată pentru că a fost ținta mai multor atacuri după un text publicat pe blogul ei în legătură cu demisia șefului SRI, George Maior, și după afirmațiile făcute de Elena Udrea la adresa sa.

Elena Udrea şi ajutorul divin. Regele romilor se roagă pentru ea, în stil american

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ