Monica Macovei: Prezența Elenei Udrea lângă Traian Băsescu a fost un RĂU pentru noi toți

| 06 feb, 22:59

Monica Macovei a comentat acuzaţiile aduse de procurorii DNA Elenei Udrea, dar şi învinuirile lansate de preşedintele Partidului Mişcarea Populară la adresa şefului interimar al SRI. Monica Macovei a vorbit şi de sprijinul acordat de Traian Băsescu Elenei Udrea şi spune că a fost "un rău pentru noi toţi".

"Nu mi s-a părut benefic pentru dânsul să o susțină. Într-adevăr, Băsescu a făcut foarte multe lucruri bune pentru România, și pe siguranța națională, și pe justiție și anticorupției. Cred că prezența doamnei Udrea lângă el a fost un rău pentru noi toți”, a spus Monica Macovei la Digi24.

Europarlamentarul mai spune că îi pare foarte rău că Elena Udrea "a ajuns în cercul puterii".

Elena Udrea a spus de mai multe ori, în ultima săptămână, că l-a informat pe fostul președinte de faptul că şeful interimar al SRI, Florian Coldea, i-ar fi cerut lui Dorin Cocoş bani pentru televiziunea lui Sebastian Ghiţă. Traian Băsescu, care a sprijinit-o pe Elena Udrea și în campania pentru alegerile prezidențiale, a refuzat să comenteze scandalul iscat în politica românească de declarațiile Elenei Udrea.

Monica Macovei este însă sceptică.

"Dacă o credem pe Elena Udrea că i-a spus. Să fiu sinceră, eu nu mai cred nimic din ce spune. Poate că unele sunt adevărate, dar așa devii dacă lansezi astfel de acuze. Dacă i-a spus președintelui și președintele a tăcut, iar nu e ok. Toate trebuie spuse când le afli. Când știi despre o infracțiune și nu te duci la procurori să spui e infracțiune”, a spus europarlamentarul.

 

Citeşte şi: Corneliu Vadim Tudor aruncă BOMBA: Traian Băsescu a vrut s-o ia de nevastă pe Elena Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 20:45
getu
MACOVEI-HAIS
Udrea e doar o bagaboanta. Macovei, in schimb, e o securista cu relatii peste tot.
07 feb, 00:25
liviuioan
--CU TURMA LA PASCUT--
Casnica--spala vasele--suna telefonul--cel mai iubit dintre pamanteni si HOPA--sa ne traiti--multi ani fericiti si sa ne improprietariti--mult stimata si iubita noastra ministreasa--nu conteaza ca UDREA ELENA--conduce tot --pana la cacealmaua cu perdeluta--saraca MONICUTA .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ