Detalii INCENDIARE din trecutul Elenei Udrea ies la iveală: Pe canapeaua din spate se desfăşurau adevărate...

| 07 feb, 13:24

Istoriile despre Elena Udrea abunda in urbea Buzaului si multe dintre picanteriile de pe vremea cand aceasta era eleva la Liceul B.P. Hasdeu nu s-au spus inca. Totusi, una dintre “bombe” a fost aruncata pe piata zilele acestea de un cunoscut personaj, maestru in astfel de dezvaluiri. De asemenea, celalalt personaj implicat in episodul amoros – “iubaretul” – era un cunoscut personaj din lumea sportului care avea in posesie o Dacie alba cu care o lua de la liceu pe Lenuta.

Dezvaluirile nu se opresc aici…se spune ca pe canapeaua din spate, in Dacie, se desfasurau adevarate episoade de…”giugiulire”, dupa care urma “plata” – o excursie la Bucuresti si…cateva atentii (din gama “Licra” – n.r.).

Astfel, cunoscutul lider al PRM – Vadim Tudor a dezvaluit zilele acestea faptul ca Elena Udrea se giugiulea inca din liceu cu fotbalistul (pe atunci) Ilie Stan. Dezvaluirea a fost facuta in direct la GSP TV: “Elena Udrea a fost marea lui iubire. Ea era scolarita la Buzau, acum vreo 20 de ani, cand erau impreuna. Ilie avea o Dacie alba, in care se tot giugiuleau cand se intalneau. Ea a venit de la Buzau la Bucuresti dupa el si se iubeau nebuneste in masina lui. Ce, e vreo rusine asta?”, a declarat C.V. Tudor.

Citeşte şi: Înregistrare EXPLOZIVĂ! Dorin Cocoş despre dedesubturile relaţiei cu Elena Udrea

Reactionand imediat la “dezvaluiri”, Ilie Stan nu a infirmat chiar tot…ci numai fazele cu giugiuleala din Dacie, in rest a lasat sa se inteleaga ca nu e strain de subiect: “Este un fel de scandal artificial, nu-i nimic adevarat”, a mai precizat acesta, ca raspuns la intrebarea cu privire la Dacia alba si drumurile Elenei Udrea la Capitala despre care a vorbit C.V. Tudor.

Citeşte şi: Corneliu Vadim Tudor aruncă BOMBA: Traian Băsescu a vrut s-o ia de nevastă pe Elena Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 feb, 20:28
Aurelia
Nu mai pierdeti vremea! :)
MUNCA LA DOMICILIU - OPERATOR CALCULATOR
Caut persoane din TOATA TARA, de toate varstele, serioase, perseverente, cu inclinatii catre lectura si cunostinte minime de utilizare a calculatorului . Colaborarea este pe termen nelimitat si se va concretiza dupa o perioada de asimilare a unui CURS GRATUIT ONLINE de instruire de la zero si incheierii unui CONTRACT legal. Suma de bani obtinuta va fi proportionala cu timpul alocat acestei activitati (full/part-time) si functie de abilitatile fiecaruia dintre dumneavoastra. Cei interesati pot cere informatii DOAR de aici: [email protected]
09 feb, 10:14
raul
medicamente
senilul are doza de medicamente redusa ?
08 feb, 08:21
sase sase
Acuma nu o fi Udrea o usa de biserica , dar nici Vadim nu este credibil.Pe vorbele lui nu te poti baza nici macar din hol si pana la baie.De aceea este recomandabil ca oride cate ori auzi ceva spus de Vadim, trebuie sa tragi apa si sa desinfectezi incaperea.
09 feb, 18:17
george
mare dreptate ai
10 feb, 19:07
Ziaristule
istoria amoroasa
eu iti recomand sa cauti istorii aproape de casa, ma'ta, sor'ta au facul la fel - deosebirea ca o faceau in caruta.. Ati devenit penibili, insuportabili ca niste dihori de urat mirositori repetand sub diverse titluri o chesti ... spusa de un psihopat

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ