Congresul PSD s-a amânat pe termen nedeterminat

| 17 mar, 17:35

Congresul PSD s-a amânat pe termen nedeterminat. „Stimați colegi, Ținând cont de instituirea stării de urgență pe teritoriul României, Congresul Extraordinar al PSD se amână, la o dată ulterioară stabilită în ședința Comitetului Executiv Național”, a transmis conducerea centrală PSD către liderii județeni și ceilalți membri CEX.

 

Sunt voci în PSD care susțin că există și varianta ca partidul să rămână cu actuala conducere interimară până anul viitor când va avea loc Congresul la termen.
Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a spus recent că în actualele condiții epidemiologice este exclus să se mai țină Congres PSD în format clasic, cu deplasarea delegaților la București și că singura variantă de luat în calcul, dacă se mai face Congres în timpul coronavirusului, este un Congres PSD online.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ