Consiliul Concurenţei a dat undă verde pentru preluare Prima TV de către Burci

| 27 ian, 2014

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea postului Prima TV de către omul de afaceri Cristian Burci, conform comunicatului postat de instituţie.

Consiliul Concurenţei a autorizat operaţiunea de concentrare economică prin care SC Graffiti Red SRL (controlată de către domnul Cristian Burci) preia controlul asupra SC SBS Broadcasting Media SRL şi SC Prime Time Productions SRL.

Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice.

Graffiti Red face parte din grupul de companii controlat de domnul Cristian Burci, activ în principal, pe piaţa agenţiilor de publicitate şi pe cea de editare şi comercializare a publicaţiilor.

Companiile achiziţionate aparţin grupului SBS şi activează, în domeniul producţiei şi difuzării programelor de televiziune şi radio.
În Romania, S.C. SBS Broadcasting Media S.R.L deţine licenţa postului de televiziune „Prima TV”, se arată în comunicatul Consiliului.

Prima TV a revenit la fondatorul Cristian Burci la sfârşitul anului trecut.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ