Consiliul Local Sector 1 a mandatat-o pe Clotilde Armand pentru o acţiune în instanţă de reziliere a contractului Romprest

| 27 iul, 20:43

Consiliul Local Sector 1 a aprobat, în şedinţa de marţi, proiectul de hotărâre, cu trei amendamente ale PNL, prin care este mandatată Clotilde Armand, primar al Sectorului 1, să demareze o acţiune în instanţă de reziliere a contractului cu Romprest.

Edilul a precizat că „dincolo de linşaj mediatice, dincolo de jignirile şi calomniile împotriva mea, după lungi bătălii”, consilierii i-au acordat posibilitatea să cerea în justiţie rezilierea acestui contract cu Romprest.

„Se aprobă mandatarea Primarului 1 al Municipiului Bucureşti în vederea promovării unei acţiuni în instanţă având ca obiect rezilierea Contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ-teritorială a Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti nr. J077/S/30.06.2008, cu respectarea prevederilor contractuale stipulate la art. 22.1 şi art. 22.2 din contract, precum şi  a  procedurii prealabile privind notificarea prestatorului Compania Romprest Service SA cu privire la nerespectarea clauzelor contractuale”, prevede amendamentul PNL la proiectul de hotărâre adoptat de Consiliul Local Sector 1.
„Primarul Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti va respecta Contractul de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ-teritorială a Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti nr. J077/S/30.06.2008 încheiat cu Compania Romprest Service SA până la pronunţarea unei hotărâri definitive prin care se va dispune rezilierea contractului şi va informa, periodic, la fiecare 30 de zile, în scris, sub forma unui raport, Consiliul Local al Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti cu privire la conţinutul tuturor actelor întocmite în derularea procesului de reziliere a Contractului J077/S/30.06.2008”, conform unul alt amendament al PNL.
Un alt amendament la proiectul de hotărâre prevede că „orice prejudiciu care ar putea să apară, din cauza nerespectării prevederilor Contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ-teritorială a Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti nr. J077/S/30.06.2008 şi a legislaţiei în vigoare, cade exclusiv în sarcina Primarului Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti şi a Aparatului de specialitate al Primarului”.
„Dincolo de linşaj mediatice, dincolo de jignirile şi calomniile împotriva mea, după lungi bătălii, după ziua de vineri când consilierii PSD şi PNL nu s-au prezentat la şedinţa de consiliu şi au făcut front comun pentru compania care şantajează autoritatea locală şi cetăţenii din Bucureşti, astăzi Consiliul Local al Sectorului 1 a mandatat primarului Sectorului 1 în vederea unei acţiuni având ca obiect rezilierea contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza Sectorului 1. De astăzi primarul poate solicit Justiţiei rezilierea contractului cu Romprest. Asta însemna să nu renunţi. E o mare victorie. Este ceea ce trebuia făcut de toţi primarii dinaintea mea”, a scris Clotilde Armand, marţi pe Facebook, după şedinţa Consiliului Local Sector 1.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ