Constantin Boşcodeală a anunţat că NU mai candidează la şefia PSD Buzău

| 27 aug, 17:15

Primarul din Buzău, Constantin Boşcodeală, condamnat în primă instanţă pentru abuz în serviciu, a anunţat, joi, că nu va mai candida pentru un nou mandat la şefia filialei judeţene PSD Buzău, dorind să îşi rezolve mai întâi problemele în justiţie.

Primarul Buzăului a precizat, joi, la finalul şedinţei Consiliului Local, că nu va mai candida pentru nicio funcţie la conducerea PSD Buzău, prioritatea sa fiind rezolvarea problemelor pe care le are în justiţie.

"Nu voi mai candida pentru şefia PSD. Eu vreau în primul rând să îmi rezolv problemele din justiţie şi abia după aceea mă gândesc să mă reîntorc la şefia partidului. De asemenea, nu voi candida pentru nicio altă funcţie şi vă garantez că niciunul dintre colegii aflaţi în aceeaşi situaţie nu va mai candida, indiferent de ce vor spune dumnealor", a afirmat Constantin Boşcodeală.

În acelaşi context, liderul PSD Buzău a precizat că, până la acest moment, nu s-au depus oficial candidaturi pentru funcţiile din partid, deşi alegerile din organizaţia judeţeană a PSD sunt fixate pentru 19 septembrie.

Totodată, liderul PSD Buzău a spus că, personal, îl va susţine la alegerile din partid pe deputatul Marcel Ciolacu.

"Până acum nu s-a înscris nimeni. Timp mai este suficient şi am înţeles că domnul Ciolacu ar dori să candideze pentru prima funcţie în partid, iar din acest punct de vedere are tot sprijinul meu", a declarat Constantin Boşcodeală.

În 30 mai, Constantin Boşcodeală declara că, dacă îşi va rezolva problemele în justiţie, el fiind condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu fără ca decizia să fie definitivă, va candida în toamnă pentru un nou mandat de şef al PSD Buzău.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ